Η ΓΕΝΟΠ απενεργοποίησε το πληροφοριακό σύστημα της ΔΕΗ - iefimerida.gr

Η ΓΕΝΟΠ απενεργοποίησε το πληροφοριακό σύστημα της ΔΕΗ

ΔΕΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός λειτουργίας έθεσε απόψε η ΓΕΝΟΠ το πληροφοριακό σύστημα «Ερμής» της ΔΕΗ, που σημαίνει, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, ότι «όχι μόνο δεν μπορούν να εκδοθούν εντολές διακοπής ρεύματος αλλά, με ευθύνη της διοίκησης της ΔΕΗ, αύριο δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί καμιά απολύτως συναλλαγή με το κοινό».

Η ΓΕΝΟΠ κατηγορεί την διοίκηση της ΔΕΗ για αδιάλλακτη στάση ενώ υποστηρίζει ότι δεν εκδίδονται, ούτε αποστέλλονται, εντολές διακοπής ρεύματος για χρέη.

Νωρίτερα η διοίκηση της ΔΕΗ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για την κατάληψη που πραγματοποιεί από χθες η ΓΕΝΟΠ στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής.

Παρέμβαση εισαγγελέα

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας πρωτοδικών Ελένη Ράικου διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάληψη στο Κέντρο Διακοπών ρεύματος και ανέθεσε την διερεύνηση της υπόθεσης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Η εντολή της Εισαγγελέως είναι να σχηματίζονται δικογραφίες με την διαδικασία του αυτοφώρου, με σύλληψη δηλαδή των υπαιτίων, για όσες περιπτώσεις διαπιστώνεται η διάπραξη αδικημάτων που διώκονται αυτεπάγγελτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ