Νικόλ Κίντμαν: Αβαφη και αχτένιστη τραγουδά καραόκε και το διαδίκτυο την αποθεώνει [βίντεο] - iefimerida.gr

Νικόλ Κίντμαν: Αβαφη και αχτένιστη τραγουδά καραόκε και το διαδίκτυο την αποθεώνει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αβαφη, αχτένιστη και τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της η Νικόλ Κίντμαν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές της στιγμές.

Η σταρ του Χόλιγουντ και ο σύζυγός της Κιθ Ερμπαν τραγούδησαν καραόκε μέσα στο οικογενειακό SUV και τα λάικς από τους θαυμαστές έπεσαν βροχή.

Το ζευγάρι τρελά ερωτευμένο άρχισε να τραγουδά δυνατά το αγαπημένο τους τραγούδι το οποίο έγραψε ο Κίθ και λέγεται «fighter».

«Ο Θεέ μου, πόσο μου αρέσει αυτό το τραγούδι» φώναξε διάσημη ηθοποιός μόλις ο σύζυγός της το έβαλε να παίζει.

Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε αφού συγκέντρωσε τρελά «χτυπήματα» στο Διαδίκτυο.

Η Κίντμαν για πρώτη ίσως φορά εμφανίστηκε δημοσίως τελείως άβαφη και με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο και το διαδίκτυο την αποθέωσε.

«Κι αν πέσω;», ρώτησε. «Δεν θα σε αφήσω να πέσεις!», απάντησε εκείνος. «Κι αν κλάψω», ξαναρώτησε εκείνη. «Δεν θα σε αφήσω να κλάψεις», απάντησε ο Κιθ.. «Κι αν τρομάξω;» ρώτησε τραγουδιστά η Κίντμαν. «Θα σε κρατήσω πιο σφιχτά» απάντησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικόλ Κίντμαν Κιθ Έρμπαν καραόκε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ