Μαρία Κουβέλη -Η κόρη του Φώτη που μπορεί να μπει στην κυβέρνηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαρία Κουβέλη -Η κόρη του Φώτη που μπορεί να μπει στην κυβέρνηση [εικόνες]

Φωτογραφία: Mαρία Κουβέλη/Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και καθώς τα σενάρια περί ανασχηματισμού όλο και πληθαίνουν και φυσικά η ονοματολογία οργιάζει ένα νέο εντελώς πρόσωπο ακούγεται ότι ενδεχομένως θα μπει στην κυβέρνηση. Ο λόγος για την Μαρία Κουβέλη.

Η Μαρία Κουβέλη είναι κόρη του Φώτη Κουβέλη και ένα από τα πρόσωπα που ακούγονται ότι ενδέχεται να μπουν στην κυβέρνηση σε περίπτωση ανασχηματισμού. Με τον αστερίσκο «στην περίπτωση που δεν θελήσει να μπει στην κυβέρνηση ο πατέρα της».

Μαρία Κουβέλη -Η κόρη του Φώτη που μπορεί να μπει στην κυβέρνηση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ποια είναι η Μαρία Κουβέλη

Μαρία Κουβέλη -Η κόρη του Φώτη που μπορεί να μπει στην κυβέρνηση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Δικηγόρος το επάγγελμα, με έντονη συνδικαλιστική αλλά και πολιτική δράση. Εκτός του ότι, επί προεδρίας του πατέρα της στη ΔΗΜΑΡ, ήταν μέλος της Πανελλαδικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, είχε αναδειχθεί τέταρτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος Αθηνών το 2010, με το συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη. Μάλιστα στο δήμο είχε δραστηριοποιηθεί ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους μετανάστες και είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων

Λίγους μήνες πριν αποχωρήσει ο Φώτης Κουβέλης από την τρικομματική κυβέρνηση που είχε σχηματιστεί μετά τις δεύτερες εκλογές του 2012, η Μαρία Κουβέλη είχει διοριστεί από την τότε κυβέρνηση ως τακτικό μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ενώ στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθηνών με τη ΔΗΜΑΡ.

Μαρία Κουβέλη -Η κόρη του Φώτη που μπορεί να μπει στην κυβέρνηση [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μαρία Κουβέλη -Η κόρη του Φώτη που μπορεί να μπει στην κυβέρνηση [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: Mαρία Κουβέλη/Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ