Μητσοτάκης: «Οι διαγραφές στην ΝΔ δημιουργούν, δεν λύνουν προβλήματα» - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: «Οι διαγραφές στην ΝΔ δημιουργούν, δεν λύνουν προβλήματα»

Κυριάκος Μητσοτάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά των διαγραφών στη Νέα Δημοκρατία τάχθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως η ΝΔ θα πρέπει να παραμείνει ενωμένη χωρίς όμως να διαταράσσεται η κομματική πειθαρχεία.
Ο κ. Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο facebook και το twitter και χρησιμοποιώντας απόσπασμα της χθεσινής συνέντευξής του στον απάντησε με κομψό τρόπο στο «τελεσίγραφο» του Αντώνη Σαμαρά πως «όποιος ασχολείται με ανύπαρκτα θέματα θα διαγράφεται», δηλώνοντας πως «Πιστεύω ακράδαντα, και το πιστεύω από παλαιά, ότι οι διαγραφές δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από την κομματική γραμμή σε θέματα μείζονος πολιτικής σημασίας. Υπάρχουν ζητήματα στα οποία πρέπει να επιβάλλεται κομματική πειθαρχία».

Στην συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής» ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε και μία αναφορά στο παρελθόν της ΝΔ τονίζοντας πως «όσες φορές η Νέα Δημοκρατία επέτυχε εκλογική αυτοδυναμία, το έκανε επειδή ένωσε στελέχη και απόψεις κάτω από τη μεγάλη ομπρέλα του κοινωνικού φιλελευθερισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ