Ο Κιμ Γιονγκ Ουν για πρώτη φορά χωρίς ρετούς [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν για πρώτη φορά χωρίς ρετούς [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/KCNA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφίες, τόσο του Κιμ Γιονγκ Ουν, όσο και κάποιων εκ των ανώτατων αξιωματικών του καθεστώτος έδωσε στη δημοσιότητα η Βόρεια Κορέα. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί επεξεργασία!

Σύμφωνα με γνώστες των πρακτικών του καθεστώτος της Πιονγιάνγκ πρόκειται για μια απροσδόκητη κίνηση καθώς είναι συνηθισμένο ειδικά οι φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν να μην δίνονται στη δημοσιότητα χωρίς προηγουμένως να έχουν ρετουσαριστεί.

Και επειδή το λάθος αποκλείεται, η εξήγηση που δίνουν ειδικοί είναι ίσως, με αυτόν τον τρόπο η Βόρεια Κορέα προσπάθησε να δείξει μια πιο φυσική και θετική εικόνα τόσο του ίδιου Κιμ Γιονγκ Ουν, όσο και ολόκληρης της χώρας, μετά το συνέδριο που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα.

«Η Βόρεια Κορέα ίσως προσπαθεί να δημιουργήσει την εικόνα μιας πιο "φυσιολογικής χώρας" που δεν διαφέρει από τις άλλες» πρόσθεσε ο Chang Yong-seok.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν για πρώτη φορά χωρίς ρετούς [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν για πρώτη φορά χωρίς ρετούς [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν για πρώτη φορά χωρίς ρετούς [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν για πρώτη φορά χωρίς ρετούς [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Γιονγκ Ουν Βόρεια Κορέα ρετούς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ