Ο δήμος Αθηναίων για το καθεστώς λειτουργίας των οίκων ανοχής - iefimerida.gr

Ο δήμος Αθηναίων για το καθεστώς λειτουργίας των οίκων ανοχής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόχειρη, αποσπασματική και αποπροσανατολιστική, θεωρεί ο δήμος Αθηναίων τη δημόσια συζήτηση , που έχει ξεκινήσει , για το καθεστώς λειτουργίας των οίκων ανοχής.

Ο Δήμος Αθηναίων υπενθυμίζει ότι από το 2012 , κατέθεσε συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση για τη ριζική αναθεώρηση του νομικού καθεστώτος που διέπει τη λειτουργία τους και το οποίο σήμερα, όπως σημειώνει, «λόγω της υποκριτικής και προσχηματικής αυστηρότητάς του, καθίσταται ουσιαστικά ανεφάρμοστο».

Είναι χαρακτηριστικό, τονίζει, ότι από τις 230 αιτήσεις λειτουργίας που έχουν κατατεθεί, μόνο μία βρίσκεται σε διαδικασία νομιμοποίησης. Αυτό έχει ως συνέπεια υπογραμμίζει, «να δημιουργείται ένα εκτεταμένο τοπίο ανομίας, ιδιαιτέρως προβληματικό για τους τομείς της δημόσιας υγείας και της ομαλής λειτουργίας της ζωής των κατοίκων, σε γειτονιές της Αθήνας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ