Άντρες που έγιναν γυναίκες και γυναίκες που έγιναν άντρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Άντρες που έγιναν γυναίκες και γυναίκες που έγιναν άντρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα είναι η 13η Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τους Τρανσέξουαλ σύμφωνα με την Huffington Post η οποία δημοσιεύει μια σειρά από διάσημους άντρες και γυναίκες που άλλαξαν φύλο. Δείτε τις πιο ακραίες περιπτώσεις που είναι σχετικά άγνωστες στην Ελλάδα.

Στο πρώτο βίντεο θα δείτε τον Μπίλι Τίπτον έναν σαξοφωνίστα της τζαζ που έκανε μεγάλη καριέρα στα 50s μετά αποσύρθηκε, παντρεύτηκε, υιοθέτησε τρεις γιους και μόνο μετά τον θάνατό του έμαθαν τα παιδιά του ότι ο πατέρας τους ήταν γυναίκα.

Στο δεύτερο βίντεο θα δείτε την Anna Grodzka από την Πολωνία, που ήταν άντρας έγινε γυναίκα και κέρδισε και μία θέση στο κοινοβούλιο της Πολωνίας.

Στο τρίτο βίντεο θα δείτε την ζωή του Buck Angel, του πορνοστάρ, που ήταν γυναίκα και έγινε άντρας, ενώ παράλληλα δουλεύει ως συγγραφέας και δικηγόρος.

Στο τέταρτο βίντεο θα δείτε την ιστορία του αμερικανού μπασκετμπολίστα Kye Allums που γεννήθηκε γυναίκα και έγινε άντρας αλλά συνέχισε να παιζει στο γυναικείο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Τέλος στο πέμπτο βίντεο θα δείτε την ζωή του πρώην τενίστα Renee Richards που από άντρας έγινε γυναίκα.

Περισσότερα βίντεο θα δείτε εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ