O Banksy ξαναχτύπησε στο Λονδίνο; [εικόνες] - iefimerida.gr

O Banksy ξαναχτύπησε στο Λονδίνο; [εικόνες]

O Banksy ξαναχτύπησε στο Λονδίνο; [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο έργο-στένσιλ που θυμίζει πολύ την τεχνοτροπία του διάσημου Βρετανού street artist Banksy εντοπίστηκε σήμερα στον τοίχο κτιρίου στο Λονδίνο.

Πρόκειται για την εικόνα μιας γυναίκας που φαίνεται να πέφτει στο κενό καθώς την τραβά ένα καροτσάκι σουπερμάρκετ. Το νέο έργο βρίσκεται στον τοίχο ενός κτιρίου που στεγάζει μια υπηρεσία υποστήριξης των ξένων φοιτητών που σπουδάζουν στο Λονδίνο. Ακόμα δεν έχει πιστοποιηθεί αν πρόκειται όντως για έργο του Banksy.

Νωρίτερα το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Banksy έκανε ένα installation στον χώρο έξω από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου όπου έχουν κατασκηνώσει τα μέλη του Occupy London. To έργο αυτό απεικονίζει τον συμπαθή κυριούλη της Μονόπολης να ζητιανεύει πάνω σε ένα ταμπλό του παιχνιδιού και να αναρωτιέται τί θα έκανε ο Χριστός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ