Νέα από τις Κάννες: Ο Κόλιν Φάρελ ξανά σε ταινία του Γιώργου Λάνθιμου - iefimerida.gr

Νέα από τις Κάννες: Ο Κόλιν Φάρελ ξανά σε ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

«Αστακός»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Απο τον Αστακό στο Ελάφι

Ο Κόλιν Φάρελ θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Λάνθιμο στη νέα του ταινία με τίτλο «The Killing of a Sacred Deer». Ενα θρίλερ με υπερφυσικά στοιχεία.
Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Αύγουστο και σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης ο Λάνθιμος εμπνέεται για το σενάριο του, από τραγωδία του Ευριπίδη.

H ταινία, όπως και ο Αστακός, είναι παραγωγής της Element Pictures και του Film 4 και το σενάριο υπογράφουν ξανά ο Ευθύμης Φιλίππου και Γιώργος Λάνθιμος.

Μία θυσία θα δώσει τη λύση
Σύμφωνα με το Variety, η υπόθεση αφορά τις προσπάθειες ενός έφηβου να πείσει έναν χειρουργό να βοηθήσει την οικογένειά του. Όταν αυτός έρχεται αντιμέτωπος με τις απειλητικές πράξεις του αγοριού, η ζωή του αρχίζει να καταρρέει και θα αναγκαστεί να κάνει μία τεράστια θυσία.

Η ταινία είναι ένα απο τα πρότζεκτ με τα οποία ασχολείται ο Έλληνας σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Πρόσφατα τον είδαμε ως φωτογράφο σε editorial μόδας ενώ ετοιμάζει το The Favourite με Έμμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, πίσω στον 17ο αιώνα και τις δολοπλοκίες της βρετανικής αριστοκρατίας.

Νέα από τις Κάννες: Ο Κόλιν Φάρελ ξανά σε ταινία του Γιώργου Λάνθιμου | iefimerida.gr 0

Ενα χρόνο πριν ο «Αστακός» βραβεύτηκε στην Κρουαζέτ με το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής. Την Παρασκευή 13 Μαΐου η ταινία θα προβάλλεται και στις αμερικανικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ