Ετσι είναι τα πόδια μιας σερβιτόρας που αναγκάζεται να φορέσει τακούνια στη δουλειά [εικόνες]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η εικόνα που πόσταρε μια σερβιτόρα με το πώς είναι τα πόδια της μετά από 8 ώρες δουλειάς (πάνω σε τακούνια).

Άσχημη εικόνα στο τέλος της βάρδιας, η στιγμή που βγάζει τα παπούτσια της προκειμένου να ξεκουράσει τα πόδια της, κι αυτά είναι ματωμένα.

Η Νicola Gavins από την Αλμπέρτα του Καναδά, η οποία είναι φίλη της νεαρής, πόσταρε στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία που αποτυπώνει την αλήθεια: Τα ματωμένα πόδια της νεαρής, μετά την λήξη της βάρδιας. Σημείωνε, μάλιστα, πως το αίμα έβγαινε μέχρι και από τα νύχια της... Επίσης, σχολίασε στην ανάρτηση της το γεγονός ότι ο υπεύθυνος της βάρδιας έχει κάνει παρατήρηση στη φίλη της όταν κάποια στιγμή φόρεσε ίσια παπούτσια...

Η φίλη της νεαρής επίσης έγραψε: «Είναι πολιτική του καταστήματος οι γυναίκες που εργάζονται να φορούν ψηλά τακούνια εκτός κι αν το απαγορεύσει ο γιατρός, με αποτέλεσμα η φίλη μου να βγάλει το νύχι της».

Επίσης, καταγγέλλει την πολιτική που ακολουθεί το κατάστημα, σύμφωνα με την οποία οι άντρες αρκούνται στο να φορέσουν τα δικά τους μαύρα ρούχα, ενώ οι γυναίκες αγοράζουν με δικό τους κόστος την στολή που φορούν, αλλά είναι και υποχρεωμένες να φορούν τακούνια σε αντίθεση με τους άντρες. Μάλιστα, κατηγορεί ως επικίνδυνη και σεξιστική την πολιτική που χρησιμοποιεί το κατάστημα.

Όσον αφορά, τέλος, την πλευρά του καταστήματος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων είπε πως είδαν με ανησυχία την ανάρτηση που αφορούσε το κατάστημα τους και πως επικοινώνησαν αμέσως με την υπάλληλο.

«Η πολιτική μας σχετικά με τα υποδήματα των υπαλλήλων αναφέρει ότι όλοι οι εργαζόμενοι, άνδρες και γυναίκες,θα πρέπει να φορούν τα κατάλληλα ενδεδειγμένα, μη ολισθηρά παπούτσια με σόλα, για λόγους ασφαλείας. Δεν υπάρχει ελάχιστο ύψος τακουνιών αλλά για όσες εργαζόμενες φορούν τακούνια, ζητάμε να μην είναι πάνω από 2,5 εκατοστά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: dailymail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καναδάς σερβιτόρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ