Παπουτσής: «Εκτός τόπου και χρόνου» η συζήτηση για τη διαδοχή Παπανδρέου - iefimerida.gr

Παπουτσής: «Εκτός τόπου και χρόνου» η συζήτηση για τη διαδοχή Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στήριξη στον Γιώργο Παπανδρέου έδωσε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ενώ χαρακτήρισε ανεύθυνη την συζήτηση για την διαδοχή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπουτσής χαρακτήρισε «εθνικό κεφάλαιο» τον Γιώργο Παπανδρέου και τόνισε ότι η όποια συζήτηση για τη διαδοχή στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι «εκτός τόπου και χρόνου» και εξαιρετικά ανεύθυνη αφού υπονομεύει την προσπάθεια της νέας κυβέρνησης που επιχειρεί να αποτρέψει την χρεοκοπία της χώρας.

Μάλιστα, ο κ. Παπουτσής τόνισε ότι η διαδικασία για τη διαδοχή του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα είναι διαφορετική αν η χώρα σωθεί ή πτωχεύσει:

«Οι συζητήσεις στο ΠαΣοΚ θα είναι διαφορετικές εάν τελικά η χώρα έχει διασωθεί ή εάν θα έχει πτωχεύσει» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αναρωτήθηκε με νόημα αν «μπορεί να απαγορεύσει κανείς στον πρωτεργάτη αυτής της προσπάθειας να κριθεί από τον λαό για τον οποίο εργάστηκε».

Αναφορικά με την συμμετοχή στην νέα κυβέρνηση στελεχών του ΛΑΟΣ, ο κ. Παπουτσής είπε ότι στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας συμμετέχει κάθε κόμμα με κοινοβουλευτική παρουσία που συμφωνεί με τους εθνικούς στόχους και στο πλαίσιο αυτό όλοι έχουν κάνει «μια προσωπική υπέρβαση για τον εθνικό σκοπό». Πάντως, υπενθυμίζοντας το παλιό σύνθημα του κινήματος ''ΠαΣοΚ, λαός στην εξουσία'' ο κ. Παπουτσής είπε «εγώ πάντως όταν αγωνιζόμουν για αυτό το σύνθημα, εννοούσα άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ