Ν. Γερμανού: Αυτός είναι ο άντρας που αντί για πρόταση γάμου, μου είπε να χωρίσουμε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ν. Γερμανού: Αυτός είναι ο άντρας που αντί για πρόταση γάμου, μου είπε να χωρίσουμε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή "Όλα πρώτη Φορά" βρέθηκε ως καλεσμένη η Ναταλία Γερμανού η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού ζητήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τον τρόπο που χώρισε από τον Θάνο Καλλίρη. Η ίδια είπε πως περίμενε πρόταση γάμου και εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν.

«Υπήρξαν τρεις άντρες στη ζωή μου που ο χωριμός μου μαζί τους με πλήγωσε πάρα πολύ. Τους δύο δεν τους ξέρετε, ο τρίτος ήταν ο Θάνος Καλλίρης. Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια. Εγώ ήμουν φουλ ερωτευμένη κι αυτός βαρέθηκε. Μου λέει "Θέλω να μιλήσουμε" κι εγώ φαντάστηκα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου, είχα ετοιμάσει και το χέρι. Είχα κάνει ατμόσφαιρα στο σπίτι με κεράκια κι έφαγα τη χυλόπιτα με τα κεράκια! Μου είπε: "Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να σου είμαι πια πιστός, μου έχει φύγει ο έρωτας και προκειμένου να σε απατάω προτιμώ να χωρίσουμε". Μαρμάρωσα! Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν έκλαψα μπροστά του, αλλά το εκτίμησα πάρα πολύ γιατί θα μπορούσε να με κερατώνει και να έχει σχέση μαζί μου. Πολύ μάγκας! Μπράβο Θάνο», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή βίντεο: Zappitvideo

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ