Μπεγλίτης: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποκαταστήσει την χαμένη αξιοπιστία του» - iefimerida.gr

Μπεγλίτης: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποκαταστήσει την χαμένη αξιοπιστία του»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συζήτηση που έχει ανοίξει για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ είναι «βιαστική και καταστροφική για το ίδιο το κόμμα», υποστήριξε ο πρώην υπουργός, Πάνος Μπεγλίτης.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ανέφερε: «Είδαμε να βάζουμε το κάρο μπροστά από τα άλογα, να μιλάμε για πρωτοβουλίες. Ανταποκρίθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, βιάστηκε να κάνει όλες αυτές τις συναντήσεις με τα λεγόμενα ηγετικά στελέχη. Μου θύμισε συναντήσεις καπεταναίων με οπλαρχηγούς άλλων εποχών».

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας πρόσθεσε «Δεν αμφισβητώ ότι αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει. Και με όρους αυτοκριτικούς και απολογιστικούς για το τι έφταιξε, τι δεν πήγε καλά τα τελευταία δύο χρόνια, ποια είναι τα προβλήματα, αλλά και με όρους μέλλοντος, τι ΠΑΣΟΚ θέλουμε, με ποια πολιτική ατζέντα θα πάει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, πως θα αποκαταστήσει την χαμένη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη του σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ