Η Μπέλα Χαντίντ κάνει τα πάντα για να κλέψει τη δόξα της αδελφής της -Ημίγυμνη σε περιοδικό [εικόνες]

H Bella Hadid ( αδελφή της Gigi) φαίνεται να κατακτά και εκείνη την βιομηχανία της μόδας, κάνοντας εξώφυλλα για τα περιοδικά Vogue, Elle, Glamour και W.

Αν και μόλις 19 χρονών η Bella πρωταγωνιστεί στα πιο μεγάλα περιοδικά μόδας, αποδεικνύοντας πως εκείνη και η αδελφή της έχουν γεννηθεί για να είναι superstars.

Η Bella, μάλιστα, δεν ντρέπεται καθόλου, καθώς ποζάρει για την αμερικάνικη Elle, φορώντας μόνο τα απαραίτητα. Την φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Ελληνοαμερικάνος Terry Tsiolis, ο οποίος κατα καιρούς έχει φωτογραφήσεις πολλές διάσημα μοντέλα.

Έχοντας εντυπωσιακά μπλε μάτια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και κορμί λαμπάδα, η μικρότερη Hadid φωτογραφίζεται φορώντας ένα σικάτο μαύρο κορμάκι και ένα σέξι ολόσωμο μαγιό.

Μάλιστα η λήψη στην οποία φοράει μόνο το σακάκι της και τίποτα άλλο, αναδεικνύοντας το ανδρόγυνο look, είναι η πιο εντυπωσιακή.

«Είμαι όπως κάθε 19χρονο κορίτσι. Μ' αρέσει να βλέπω τους γύρω μου ευτυχισμένους και χαρούμενους. Η μητέρα μου, μάλιστα, μου έχει πει να σκέφτομαι κάτι χαρούμενο όταν κάνω μία φωτογράφιση, γιατί αυτό θα φανεί και στο πρόσωπό μου. Συνήθιζα να σκέφτομαι τα άλογά μου, αλλά τώρα επικεντρώνονται σε άλλα πράγματα, όταν είμαι μπροστά στον φακό.», δήλωσε η Bella.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bella Hadid Elle μοντέλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ