Ξεκινούν τα πλέι-οφ της Super League - Τα φώτα σε Νέα Σμύρνη και Τούμπα - iefimerida.gr

Ξεκινούν τα πλέι-οφ της Super League - Τα φώτα σε Νέα Σμύρνη και Τούμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά θα γίνει η σέντρα στα πλέι-οφ της Super League αφού η Super League μετά τις πιέσεις που άσκησε στην ΕΠΟ, πέτυχε να οριστούν διαιτητές για τα δύο παιχνίδια σε Νέα Σμύρνη και Τούμπα.

Η είδηση περί απειλής της ΕΠΟ να μην ορίσει διαιτητές για τα πλέι-οφ, δεν επιβεβαιώθηκε, κάτι το οποιο επετεύχθη έπειτα και από τις πιέσεις της Super League, η οποία με επιστολή του προέδρου της, Γιώργου Μποροβήλου, πέτυχε να ξεκινήσει κανονικά η διαδικασία και να ολοκληρωθεί πριν την 30η Μαϊου, όπως άλλωστε ορίζει η UEFA.

Βέβαια εξακολουθεί να υπάρχει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα και αυτό δεν είναι άλλο από το πότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες ενώ η ΑΕΚ τάχθηκε υπέρ του Ολυμπιακού ώστε το παιχνίδι να μην πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου αφού οι ερυθρόλευκοι θα προέρχονται από αποχή σχεδόν 25 ημερών.

Σε όλα αυτά, δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής η «φωνή» της FIFA, η οποία είναι πάντως ενημερωμένη για όλα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα, την Τετάρτη στις 18:15 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη και στις 20:30 η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλει-οφ Super League αγώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ