Απίστευτο: Οι ΑΝΕΛ κατέθεσαν τροπολογία με την οποία ζητούν κατάργηση τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ! [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Οι ΑΝΕΛ κατέθεσαν τροπολογία με την οποία ζητούν κατάργηση τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ! [εικόνες]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Beach Volley του Ολυμπιακού Ακινήτου στο Π. Φάληρο στο υπ. Δικαιοσύνης προκειμένου να διεξάγονται εκεί μεγάλες δίκες φαίνεται ότι βρίσκει αντίθετους ακόμη και τους ΑΝΕΛ, αφού σε μια πρωτοφανή κίνηση ο βουλευτής του κόμματος του Πάνου Καμμένου, Βασίλης Κόκκαλης κατέθεσε τροπολογία που ζητά την κατάργηση της ψηφισμένης πλέον από τη Βουλή τροπολογίας των κυβερνητικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η τροπολογία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του Ολυμπιακού Ακινήτου εισήχθη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την Έρευνα ως εκπρόθεσμη, την Πέμπτη και συζητήθηκε την Παρασκευή. Οι ΑΝΕΛ αντέδρασαν έντονα αλλά τελικά αποδέχθηκαν να την ψηφίσουν έχοντας λάβει τη δέσμευση των αρμοδίων υπουργών ότι θα υπάρξει διόρθωση, κάτι που τελικά δεν έγινε και έτσι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ προχώρησε στην απίστευτη κίνηση να καταθέσει νέα τροπολογία την επόμενη ημέρα μέσω της οποίας ζητούσε να καταργηθεί η τροπολογία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που είχε ψηφιστεί την προηγουμένη!

Η τροπολογία των ΑΝΕΛ για την κατάργηση τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ:

Απίστευτο: Οι ΑΝΕΛ κατέθεσαν τροπολογία με την οποία ζητούν κατάργηση τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του Ολυμπιακού Ακινήτου στο υπ. Δικαιοσύνης:

Απίστευτο: Οι ΑΝΕΛ κατέθεσαν τροπολογία με την οποία ζητούν κατάργηση τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Απίστευτο: Οι ΑΝΕΛ κατέθεσαν τροπολογία με την οποία ζητούν κατάργηση τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σημειώνεται ότι η εν λόγω τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ προκαλέσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, με τον Ανδρέα Λοβέρδο να τονίζει ότι η τροπολογία με την οποία παραχωρείται μέρος των κτιριακών υποδομών στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Beach Volley απέναντι από το καταπληκτικό έργο της δωρεάς Νιάρχου ανατρέπει το όνειρο η Αθήνα να αποκτήσει το ενιαίο παραλιακό μέτωπο και έναν πνεύμονα πρασίνου. Οι μεγάλες δίκες έχουν πολλούς μάρτυρες, κατηγορούμενους, κοινό, αστυνομία θα μπορούσε η κυβέρνηση να δώσει στον υπουργό Δικαιοσύνης έναν άλλο χώρο.

«Θα περάσει πάνω από το πτώμα μας» τόνισε συμπληρώνοντας ότι είναι συσπειρωμένοι και οι πέντε δήμαρχοι της περιοχής και η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να κάνει πίσω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ ολυμπιακό ακίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ