Καθηγήτρια σε μαθητή: «Να το βάλεις στον κ... σου» - iefimerida.gr

Καθηγήτρια σε μαθητή: «Να το βάλεις στον κ... σου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμός στην τάξη επαγγελματικού Λυκείου στην Πάτρα, όταν ξέσπασες άγρια κόντρα μεταξύ καθηγήτριας και μαθητή. Όλα ξεκίνησαν όταν ο μαθητής μπήκε στην τάξη έχοντας ένα τσιγάρο στο αυτί του.

Η καθηγήτρια του είπε να το βγάλει και εκείνος υπάκουσε, ωστόσο ένας συμμαθητής του ρώτησε με ύφος «και που να το βάλει»; Σύμφωνα με το dete.gr η καθηγήτρια δεν κατάλαβε ποιος ρώτησε, πίστεψε ότι το έκανε ο μαθητής με το τσιγάρο, σηκώθηκε από την καρέκλα της, τον πλησίασε και του είπε στο αυτί: «Βάλτο στον κώλο σου»! Και τότε η αίθουσα πήρε φωτιά, ο μαθητής ξέσπασε και απαίτησε αμέσως από την καθηγήτρια να του ζητήσει συγνώμη.

Η ίδια ζήτησε αμέσως συγγνώμη, το θέμα έφθασε μέχρι την Διευθύντρια, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς του μαθητή. Το ζήτημα έχει ήδη φθάσει στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όπως λέγεται στους κύκλους των καθηγητών, αναμφισβήτητα η καθηγήτρια ήταν υπερβολική και δεν συγκράτησε τα νεύρα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ