Τι απάντησε ο πρίγκιπας Χάρι όταν τον ρώτησαν σε εκπομπή αν θέλει να βγει με την κόρη του Μπους [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι απάντησε ο πρίγκιπας Χάρι όταν τον ρώτησαν σε εκπομπή αν θέλει να βγει με την κόρη του Μπους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος, γαλαζοαίματος, γοητευτικός, πλούσιος. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει όλο το «πακέτο», με αποτέλεσμα να του κάνουν... προξενιά ακόμη και στον τηλεοπτικό «αέρα». Και μάλιστα με την κόρη του Τζορτζ Μπους.

Ο πρίγκιπας κατάφερε να ξεπεράσει την αμηχανία, όταν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης ρωτήθηκε αν θέλει να βγει με την κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρμπαρα Μπους. Στον ρόλο της «προξενήτρας» η Τζένα Μπους Χάγκερ, η οποία ενημέρωσε τον Χάρι ότι η δίδυμη αδελφή της είναι διαθέσιμη, αν εκείνος θέλει να βγει μαζί της!

Ολα αυτά συνέβησαν ενώ ο πρίγκιπας Χάρι έδινε συνέντευξη στην Τζένα Μπους Χάγκερ, για το NBC. «Σε κάνει να γελάς το γεγονός ότι κάποιοι σε ρωτούν ήδη για παιδιά;», του είπε εκείνη με τον πρίγκιπα να απαντά «Το κάνουν όλοι! Δεν έχω ιδέα γιατί. Δεν έχω καν κοπέλα». Αυτό περίμενε η ρεπόρτερ για να βρει... πάτημα.

«Ξέρεις έχω μία ελεύθερη αδελφή- θα με σκοτώσει- είναι διαθέσιμη», του είπε με τον πρίγκιπα να απαντά «Ας μιλήσουμε για αυτό εκτός ''αέρα''» και εκείνη να του λέει «Θα σου δώσω το τηλέφωνό της».

Μάλιστα, η Τζένα Μπους Χάγκερ έφτασε στο σημείο να λέει ότι θα αρχίσει να τον αποκαλεί «γαμπρό» της. Πάντως, σύμφωνα με την ίδια, είχε ενημερώσει προκαταβολικά την αδελφή της για τον... εξευτελισμό που της επιφύλασσε.

Η Μπάρμπαρα Μπους

Τι απάντησε ο πρίγκιπας Χάρι όταν τον ρώτησαν σε εκπομπή αν θέλει να βγει με την κόρη του Μπους [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Μπάρμπαρα Μπους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ