Σαμαράς: «Εκτός Ν.Δ. ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα ζητήματα» - iefimerida.gr

Σαμαράς: «Εκτός Ν.Δ. ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα ζητήματα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δήλωση που επιχειρεί να βάλει τέλος στην εσωστρέφεια που αποπροσανατολίζει τη Νέα Δημοκρατία έκανε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Κυρίως προς τους φιλελεύθερους της παράταξής του, όπως οι κύριοι Κυριάκος Μητσοτάκης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που, προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός- και τον κάθε Ελληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα. Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει!».

Παρά το γεγονός ότι η προειδοποίηση είναι σαφής κανείς δεν γνωρίζει αν θα σημάνει και το τέλος των «εχθροπραξιών» ή απλώς θα γίνει μια μικρή ανακωχή καθώς οι πραγματικές διαφορές των δύο πλευρών είναι μεγάλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ