Βελγικός Τύπος: Δεν αναμένεται σημαντική εξέλιξη στο σημερινό Eurogroup - iefimerida.gr

Βελγικός Τύπος: Δεν αναμένεται σημαντική εξέλιξη στο σημερινό Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη για το ελληνικό θέμα κατά το σημερινό Eurogroup, καθώς παραμένουν αγεφύρωτες οι διαφορές μεταξύ των πρωταγωνιστών σε ό,τι αφορά το δέον γενέσθαι με το ελληνικό χρέος, εκτιμά, σε γενικές γραμμές, ο σημερινός βελγικός Τύπος.

Για πιέσεις που ασκεί το ΔΝΤ, τόσο προς την ελληνική κυβέρνηση να υιοθετήσει το πακέτο των μεταρρυθμίσεων, όσο και προς τους δανειστές να προχωρήσουν σε ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, προκειμένου να μετάσχει τελικά στο πρόγραμμα διάσωσης, κάνει λόγο ρεπορτάζ της De Tijd, με τίτλο «Χάος επικρατεί στην Αθήνα καθ' οδόν προς το Eurogroup».

Σε ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Με το μαχαίρι στο λαιμό οι Έλληνες προχωρούν σε μειώσεις συντάξεων» η De Tijd υπογραμμίζει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός κατάφερε να «περάσει» από την ελληνική Βουλή τον αμφιλεγόμενο νόμο που προβλέπει περικοπές συντάξεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να δοθεί το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης.

Τέλος, η De Standaard σε δημοσίευμα με τίτλο «Το ελληνικό Κοινοβούλιο εγκρίνει αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο» αναφέρει ότι η ελληνική Βουλή υπερψηφίζει το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο και ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίζεται ικανοποιημένος που το ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους θα βρεθεί στην ατζέντα των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών, κατά το σημερινό Eurogroup.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βελγικος τυπος Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ