Χάνει τον Μάνταλο η ΑΕΚ - Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος - iefimerida.gr

Χάνει τον Μάνταλο η ΑΕΚ - Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τελικός του Κυπέλλου δεν πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου και ο Στέλιος Μανωλάς έδωσε εντολή για προπόνηση το πρωί της επόμενης μέρας. Σε αυτήν όμως κρυβόταν μια δυσάρεστη έκπληξη αφού ο Πέτρος Μάνταλος υπέστη διάταση οπίσθιου μηριαίου και θα απουσιάσει από τα πρώτα παιχνίδια των πλέι-οφ.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πλέι-οφ της Super League και αν φυσικά αυτά διεξαχθούν κανονικά, ο Πέτρος Μάνταλος τέθηκε εκτός μάχης. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίος υποβλήθηκε ο διεθνής μέσος, έδειξαν διάταση οπίσθιου μηριαίου, κάτι που σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες.

Εκτός από το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει και κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο ενώ δεν αποκλείεται η απουσία του να είνα μεγαλύτερης διάρκειας προκειμένου να μην ρισκάρει κάποια υποτροπή που θα κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη ζημιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πετρος μανταλος αεκ τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ