Οριστικά τέλος ο Πλατινί από το ποδόσφαιρο - Δεν τον δικαίωσε το CAS - iefimerida.gr

Οριστικά τέλος ο Πλατινί από το ποδόσφαιρο - Δεν τον δικαίωσε το CAS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μισέλ Πλατινί δήλωνε βέβαιος πως η ποινή του θα εξαλειφθεί όμως φαίνεται πως τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα υπολόγιζε. Η τιμωρία ενασχόλησεης με το ποδόσφαιρο έπεσε από τα έξι στα τέσσερα χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο Γάλλος αποτελεί οριστικά παρελθόν από την προεδρία της UEFA.

Ο πρόεδρος της UEFA είχε τιμωρηθεί αρχικά με οκτώ χρόνια και κατόπιν έφεσης με έξι, αλλά είχε προσφύγει στο CAS για να εξαλειφθεί η τιμωρία του δηλώνοντας βέβαιος πως θα δικαιωθεί. Ωστόσο μετά τη μείωση της τιμωρίας του μόνο κατά δύο χρόνια, η θητεία του στην προεδρία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, όπου είχε επανεκλεγεί το 2015, παίρνει πρόωρα τέλος.

Ο 60χρονος Γάλλος είχε τιμωρηθεί λόγω μιας πληρωμής από τον Ζεπ Μπλάτερ το 2011, που αφορούσε υπηρεσίες από το 1998 μέχρι το 2002. Τόσο ο Πλατινί, όσο και ο τότε πρόεδρος της FIFA δεν είχαν καταφέρει να τη δικαιολογήσουν, με συνέπεια να τιμωρηθούν αμφότεροι αρχικά με οκταετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Πλατινί UEFA ποινή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ