Μεθυσμένη πολιτεία το Λέστερ - Η στιγμή της αποθέωσης για τον Ρανιέρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεθυσμένη πολιτεία το Λέστερ - Η στιγμή της αποθέωσης για τον Ρανιέρι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοναδικές στιγμές έζησε η πόλη του Λέστερ και κυρίως όσοι βρέθηκαν στο «King Power». Εκεί όπου ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα σε επίπεδο συλλόγων, με τη Λέστερ να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Αγγλίας και τους παίκτες της να σηκώνουν ψηλά στον ουρανό το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ.

Η πόλη του Λέστερ είναι ακόμα... μεθυσμένη πολιτεία. Δεν θα μπορούσε να συνέβη κάτι διαφορετικό αφού ο Κλάουντιο Ρανιέρι και οι παίκτες του δεν σταμάτησαν λεπτό να πανηγυρίζουν, οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας, γλέντησαν δίχως τέλος ενώ όλος ο κόσμος εντός και εκτός Νησιού, αποθεώνει την ομάδα που δημιούργησε τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η νίκη επί της Εβερτον με σκορ 3-1 ήταν το επιστέγασμα μιας εξωφρενικής πορείας για τις «αλεπούδες» και όσα ακολούθησαν χάραξαν για πάντα στις μνήμες των πρωταγωνιστών, στιγμές οι οποίες βγήκαν από τις σελίδες του πλέον ευφάνταστου μυθιστορήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέστερ πρωταθλήτρια Αγγλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ