Θρήνος στο Βόλο:19χρονος πέθανε την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο - iefimerida.gr

Θρήνος στο Βόλο:19χρονος πέθανε την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο

Φωτογραφία: taxydromos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρήνος στην Νέα Ιωνία του Βόλου από το θάνατο ενός 19χρονου την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο σε προαύλιο σχολείου.

Το ατυχές περιστατικό έγινε την περασμένη Πέμπτη όταν ο άτυχος Κωνσταντίνος Λύκας έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στο προαύλιο των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων, απέναντι από το πρώην δημαρχείο Νέας Ιωνίας. Σμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μίλησε στο taxydromos.gr ο 19χρονος αισθάνθηκε ένα πόνο στην καρδιά και σταμάτησε να τρέχει. «Περπατούσε στη συνέχεια και προσπάθησε να πιάσει την μπάλα. Δεν τα κατάφερε, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε», είπε.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν είναι τραγικές αφού ακολούθησε έντονος πανικός με τους μαθητές να καλούν σε βοήθεια και τον 14χρονο αδερφό του άτυχου Κωνσταντίνου να ειδοποιεί τους γονείς του. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ έσπευσε πολύ γρήγορα, ωστόσο η πόρτα είχε λουκέτο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο άτυχος νεαρός διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Δυστυχώς, ο άτυχος 19χρονος δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάνατος νέος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ