Τι να φοράτε αν δεν σας αρέσουν τα μπράτσα σας -5 σούπερ ιδέες [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι να φοράτε αν δεν σας αρέσουν τα μπράτσα σας -5 σούπερ ιδέες [εικόνες]

PureWow/TANESHA AWASTHI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μπράτσα είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του γυναικείου σώματος, με πολλές γυναίκες να μην θέλουν να τα επιδεικνύουν.

Λίγο η χαλαρότητα στο κάτω μέρος, λίγο ότι είναι πιο τσουπωτά απ' ότι θα ήθελαν, οι γυναίκες επιδιώκουν να τα κρύψουν κάτω από μανίκια, ακόμα και αν είναι καλοκαίρι.

Αν και εσείς δεν είστε φαν του συγκεκριμένου μέρους του σώματος σας αλλά δεν θέλετε να σκάτε από τη ζέστη, εξαιτίας των ενδυμάτων που επιλέγετε, σας παρουσιάζουμε σούπερ ιδέες για να δείχνετε άνετη και όμορφη.

Μην φοράτε πολύ στενά tops

Οχι, μόνο είναι άβολα αλλά πολλές φορές δημιουργούν δίπλες στην περιοχή της μασχάλης. Προτιμήστε ένα αμάνικο πιο ανοικτό στο πλάι. Ναι, αμάνικο. Δείξτε τα μπράτσα σας!!

Επιλέξτε την τάση του καλοκαιριού: Off the Shoulder

Η No1 τάση του καλοκαιριού θέλει να δείξετε τους ώμους σας. Οι μπλούζες με κενό στους ώμους και μανικάκι είναι όχι μόνο το απόλυτο trend αλλά και πολύ σέξι, χωρίς καθόλου προσπάθεια.

Τι να φοράτε αν δεν σας αρέσουν τα μπράτσα σας -5 σούπερ ιδέες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

PureWow/ATLANTIC-PACIFIC

Αμάνικο με V neck

Εδω υπάρχει ένα μικρό αλλά σούπερ κόλπο: Φορώντας αμάνικη μπλούζα ή πουκάμισο με ντεκολτέ, αναδεικνύετε την κλείδα και το μπούστο σας, κρατώντας το βλέμμα μακριά από τα χέρια σας.

Φορέστε βραχιόλια

Ανάλογο με το παραπάνω τρικ είναι και αυτό. Φορώντας βραχιόλια στα χέρια σας, θα οδηγήσετε το μάτι εκεί που γυαλίζει και όχι στα μπράτσα σας.

Λατρέψτε τα κιμονό

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλετε να δείξετε τα μπράτσα σας, επενδύστε σε ένα κιμονό. Είναι στυλάτο, αέρινο και μπορεί να καλύψει την περιοχή, που εσείς θεωρείτε προβληματική.

Τι να φοράτε αν δεν σας αρέσουν τα μπράτσα σας -5 σούπερ ιδέες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

PureWow/GARNER STYLE

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπράτσα κάλυψη ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ