Κεφαλογιάννης σε βουλευτές της ΝΔ: «Αφήστε την προσωπική προβολή» - iefimerida.gr

Κεφαλογιάννης σε βουλευτές της ΝΔ: «Αφήστε την προσωπική προβολή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αφήσουν τις συζητήσεις δευτερεύουσας σημασίας με μοναδικό στόχο την προσωπική προβολή και να ασχοληθούν με θέματα ουσίας, όταν βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης, κάλεσε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Μιλώντας στο Βήμα 99.5, και απαντώντας στην ερώτηση για τις αντιρρήσεις που έχουν εκφραστεί από διάφορα στελέχη για την πολιτική τακτική του κόμματος, ο κ. Κεφαλογιάννης χρησιμοποίησε τη φράση «περί όνου σκιάς» και τόνισε:

«Θα πρέπει να βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης και να μιλάνε για θέματα ουσίας. Ας αφήσουν συζητήσεις δευτερευούσης σημασίας, που μοναδικό σκοπό έχουν την προσωπική προβολή»

Για την κυβέρνηση Παπαδήμου, ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι είναι κυβέρνηση ειδικού σκοπού και στόχου, «να ψηφίσει τον προϋπολογισμό και να πάρει σταθερά μέτρα, προκειμένου να δοθεί η 6η δόση» και υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό που κατατέθηκε.

Για το θέμα των έγγραφων εγγυήσεων που ζητούν οι Γερμανοί ο κ. Κεφαλογιάννης επισήμανε ότι «δεν μπορεί μια χώρα να εκβιάζεται έξι φορές για να πάρει την 6η δόση».

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επιτέθηκε και κατά του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο κατηγόρησε ότι τα λάθη της δικής του πολιτικής «οδήγησαν ώς εδώ που βρισκόμαστε. Το πάγωμα της 6ης δόσης προέκυψε όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε δημοψήφισμα. Στην πολιτική κανείς πρέπει να λέει το μεγάλο 'ναι' ή το μεγάλο 'όχι'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ