Χριστοφιλοπούλου: Αστυνομοκρατείται η Βουλή -Βούτσης: Bullying σε βουλευτές, στημένο επεισόδιο - iefimerida.gr

Χριστοφιλοπούλου: Αστυνομοκρατείται η Βουλή -Βούτσης: Bullying σε βουλευτές, στημένο επεισόδιο

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφορμή για να ξεσπάσει ένταση στην ολομέλεια της Βουλής από νωρίς το πρωί της Κυριακής στάθηκε η καταγγελία της Εύης Χριστοφιλοπούλου ότι αστυνομοκρατείται το κοινοβούλιο και η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Βούτσης.

Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πήρε τον λόγο για να καταγγείλει ότι οι εκπρόσωποι των φορέων, που έχουν προγραμματισμένα ραντεβού στη Βουλή με υπουργούς, συνοδεύονται από ακόμη και πέντε αστυνομικούς.

«Μπορεί να κλείσανε το Μαξίμου με τις κλούβες, μπορεί οι πάπιες να πρέπει να γεννήσουν και να κλείσανε τον Εθνικό Κήπο αλλά αστυνομοκρατείται το Κοινοβούλιο; Το καταγγέλλω αυτό», είπε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Ο πρόεδρος της Βουλής, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα έδρανα, πήρε τον λόγο για να απαντήσει, κάνοντας λόγο για στημένο επεισόδιο, αναφερόμενος στην ένταση που προκλήθηκε το Σάββατο ανάμεσα στον Σπύρο Λάππα και δικηγόρους, στο εντευκτήριο της Βουλής.

«Χθες συνέβη ένα απαράδεκτο γεγονός στο εντευκτήριο όπου συνδικαλιστές δικηγόροι εστράφησαν εναντίον βουλευτών και αναπτύχθηκαν αρκετά οξείς διάλογοι, στο όρια του bullying. Επίτηδες δεν έδωσα καμία συνέχεια παρότι ήταν στημένο το επεισόδιο», είπε ο κ. Βούτσης, προσθέτοντας ότι φτάνει «στα όρια του γκροτέσκου να απειλούνται οι βουλευτές από επιμελητήρια ότι θα διαγραφούν ανάλογα με την ψήφο τους».

Τονίζοντας ότι τα γραφεία είναι ανοιχτά για τους φορείς, προκειμένου να πουν τα αιτήματά τους και να πιέσουν, πρόσθεσε «Αυτό που επιχειρείται από χθες και επιχειρήθηκε να συνεχιστεί σήμερα, δεν θα επιτραπεί στο εντευκτήριο. Δεν θα γίνεται λεκτική διαμάχη ανάμεσα σε συνδικαλιστές και βουλευτές, δεν είναι αυτός ο χώρος και ο τρόπος», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εύη Χριστοφιλοπούλου Νίκος Βούτσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ