Απίστευτο: Ακροδεξιός υποψήφιος γυρίζει την πλάτη του στον νέο, μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου -Την ώρα που μιλούσε [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ακροδεξιός υποψήφιος γυρίζει την πλάτη του στον νέο, μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου -Την ώρα που μιλούσε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με προκλητικό τρόπο αντέδρασε ένας ακροδεξιός υποψήφιος στην εκλογή του Σαντίκ Καν ως νέου δημάρχου του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο μουσουλμάνος νέος δήμαρχος έδινε ομιλία μετά την νίκη του, ο Πολ Γκόλντινγκ, υποψήφιος και αυτός για τη δημαρχία, γύρισε επιδεικτικά την πλάτη του στον Σαντίκ Καν.

Μάλιστα, εξακολούθησε να έχει γυρισμένη την πλάτη του ακόμα και όταν ο νέος δήμαρχος καλούσε όλους τους Λονδρέζους να επιλέξουν «την ελπίδα αντί του φόβου» και «την ενότητα αντί του διχασμού», παρουσιάζοντας τα σχέδιά του για τη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο ακροδεξιός υποψήφιος σταμάτησε τη «διαμαρτυρία» του όταν στο βήμα κλήθηκε να μιλήσει ο συνυποψήφιος του Καν και στηριζόμενος από τους Συντηρητικούς Ζακ Γκόλντσμιθ.

Οπως ήταν φυσικό, η προκλητική στάση του ακροδεξιού υποψήφιου προκάλεσε σάλο και πληθώρα συζητήσεων στη Μεγάλη Βρετανία, με τους περισσότερους να καταδικάζουν απερίφραστα αυτή τη συμπεριφορά.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ