Η ΕΠΟ αποφάσισε: Τελικός Κυπέλλου στις 15 Μαΐου - iefimerida.gr

Η ΕΠΟ αποφάσισε: Τελικός Κυπέλλου στις 15 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΠΟ μετά από έκτακτο ΔΣ αποφάσισε να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για την Κυριακή 15 Μαϊου.

Η πρόταση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν σημαίνει αυτόματα πως θα διεξαχθεί και ο τελικός αφού υπάρχει το πρόβλημα της διεξαγωγής των πλέι-οφ. Για να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να αναβληθεί η αγωνιστική των πλέι-οφ και στη συνέχεια οι ομάδες να δίνουν αγώνες ανά τρεις ημέρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία το αργότερο στις 30 Μαϊου προκειμένου όλοι παίκτες να αναχωρήσουν για τις εθνικές τους ομάδες, στην προετοιμασία ενόψει EURO.

Ενα ακόμη εμπόδιο φυσικά, αφορά και τους ορισμούς των βοηθών του Τάσου Σιδηρόπουλου αφού δεν αποκλείεται αν η ΕΠΟ επιμείνει και δεν τους αντικαταστήσει να υπάρξουν εκ νέου αντιδράσεις από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός ΕΠΟ τελικός Κυπέλλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ