Χανιά: Ζωντανός ο αλεξιπτωτιστής που έπεσε σε πλαγιά -Τον είχαν για νεκρό - iefimerida.gr

Χανιά: Ζωντανός ο αλεξιπτωτιστής που έπεσε σε πλαγιά -Τον είχαν για νεκρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγωδία κατέληξε το αγαπημένο άθλημα ενός Ολλανδού τουρίστα ο οποίος τραυματίστηκε το πρωί του Σαββάτου, κάνοντας αλεξίπτωτο πλαγιάς στο Βαρύπετρο Χανίων.

Οπως αναφέρει το flashnews.gr ομοεθνής του άτυχου άντρα, ειδοποίησε τις αρχές ότι ο φίλος του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε γκρεμώδη περιοχή ενώ έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του Ολλανδού με τη βοήθεια του φίλου του που έδωσε τις συντεταγμένες στις αρχές προκειμένου να καταφέρουν οι πυροσβέστες να προσεγγίσουν το σημείο.

Παρ'όλο που ο φίλος του είπε στις αρχές πως ο άτυχος Ολλανδός τουρίστας είναι νεκρός. Ωστόσο, οι διασώστες διαπίστωσαν το αντίθετο και εσπευσμένα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ολλανδός είναι σοβαρά τραυματισμένος και οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του, ώστε να διαφύγει τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουρίστας Παρά Πέντε Χανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ