Ηλίας Ψινάκης: Το «Fab 5» είναι μια αηδία και ντρέπομαι που συμμετέχω - iefimerida.gr

Ηλίας Ψινάκης: Το «Fab 5» είναι μια αηδία και ντρέπομαι που συμμετέχω

Ηλίας Ψινάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άλλη μια φορά, ο Ηλίας Ψινάκης ταράζει τα νερά με τις δηλώσεις του, λέγοντας σε συνέντευξή του ότι η εκπομπή «Fab 5» στην οποία συμμετέχει είναι μια απογοήτευση, ενώ δεν αποκλείει το γεγονός να αποχωρήσει άμεσα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο 53χρονος μάνατζερ εξέφρασε την αγανάκτηση και την απογοήτευσή του για την προχειρότητα της εκπομπής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαι τραγικά δυστυχισμένος γιατό θεωρώ ότι κάνω μια αηδία. Οι Αμερικανοί ξεκινούν την προετοιμασία κάθε επεισοδίου έξι μήνες πριν και ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για καθένα από αυτά. Εμείς, λόγω κρίσης, αυτά τα επεισόδια τα κάνουμε με μύξες και σάλια».

Παράλληλα, ανέφερε ότι είμαι στο παρατσάκ να εγκαταλείψω το σόου. Και όχι μόνο εγώ. Θα πάρω και τον Μέρλο μαζί μου, ο οποίος είναι υπ' ευθύνη μου εκεί. Όλο αυτό είναι μια αηδία και ντρέπομαι που συμμετέχω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ