Η μεγαλύτερη ανατροπή στη μόδα -Τι αλλάζει στα σουτιέν της η Victoria's Secret [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μεγαλύτερη ανατροπή στη μόδα -Τι αλλάζει στα σουτιέν της η Victoria's Secret [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη στροφή στα σχέδια των εσωρούχων του φαίνεται να κάνει η εταιρία Victoria's Secret. Το απόλυτο brand σε lingeries αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και αφαιρεί τη μπανέλα από τα σουτιέν.

Η νέα της συλλογή, μάλιστα, δεν θυμίζει σε τίποτα από τις προηγούμενες. Τα σέξι σουτιέν με τα extravagant σχέδια, την μπόλικη μπανέλα και τα τολμηρά κοψίματα, δίνουν τη θέση τους στα λουλουδένια μπουστάκια που δένουν στο λαιμό, θυμίζοντας πιο πολύ crop top, παρά εσώρουχο.

Η Victoria's Secret, λοιπόν, μας εκπλήσσει από πολλές απόψεις.

Απορρίπτει το σήμα κατατεθέν της (τη μπανέλα), αλλάζει εντελώς τα σχέδια με τα στρας για τα οποία έγινε διάσημη και το πιο σημαντικό... κρύβει με όλα τα δυνατά μέσα το γυναικείο στήθος.

Η μεγαλύτερη ανατροπή στη μόδα -Τι αλλάζει στα σουτιέν της η Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Να θυμίσουμε πως η Victoria's Secret ήταν ο πρωτοπόρος στα push up σουτιέν, έχοντας βγάλει, μάλιστα, κολεξιόν που κάνει το στήθος να φαίνεται δύο νούμερα μεγαλύτερο. Εκτός αυτού, όλα τα αγγελάκια της στο παρελθόν είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Πλούσιο ντεκολτέ.

Η μεγαλύτερη ανατροπή στη μόδα -Τι αλλάζει στα σουτιέν της η Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η μεγαλύτερη ανατροπή στη μόδα -Τι αλλάζει στα σουτιέν της η Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Από την Naomi Campel και την «εχθρό» της Tyra Banks, μέχρι τη Zizel και την Candice Swanepoel το «zoom» γινόταν στην γραμμωμένη σιλουέτα και τα «πλούσια» προσόντα τους. Πλέον τα μοντέλα γίνονται τα κορίτσια της διπλανής πόρτας με φυσικό μακιγιάζ, ένα απλό τζιν σορτσάκι και λουλούδια στα χέρια, διαγράφοντας την εικόνα του σέξι που είχαμε συνηθίσει.

Όλο αυτό καταρρίπτεται «εν μία νυκτί», με την εταιρία να εστιάζει στην άνεση και το...έξυπνο καμουφλάζ.

Η μεγαλύτερη ανατροπή στη μόδα -Τι αλλάζει στα σουτιέν της η Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η μεγαλύτερη ανατροπή στη μόδα -Τι αλλάζει στα σουτιέν της η Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Παίρνοντας, επίσης, υπόψιν πως οι γυναίκες πλέον δεν έχουν κανένα κόμπλεξ με το στήθος τους, η νέα της συλλογή έχει πιο girly σχέδια που κλείνουν στο λαιμό και πιο έντονα χρώματα από ποτέ.

Είναι άραγε ένα μικρό διάλειμμα του οίκου, μία αναγκαία λύση λόγω του ανταγωνισμού ή μία ανάσα ανανέωσης; Το μόνο σίγουρο είναι πως ιδεολογικά φαίνεται να είναι πιο κοντά στη σύγχρονη γυναίκα, προτρέποντάς την να αγαπήσει το σώμα της και όχι να το αλλάξει.

Η μεγαλύτερη ανατροπή στη μόδα -Τι αλλάζει στα σουτιέν της η Victoria's Secret [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Victoria Secret σουτιέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ