Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: 29χρονος ψέκαζε με δηλητήριο προϊόντα σε σούπερ μάρκετ - iefimerida.gr

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: 29χρονος ψέκαζε με δηλητήριο προϊόντα σε σούπερ μάρκετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γύριζε τα σούπερ μάρκετ και τα δηλητηρίαζε τα προϊόντα που δεν ήταν σε συσκευασία, όπως φρούτα και λαχανικά, με δηλητήριο. Στην απίστευτη αυτή κίνηση προχώρησε ένας 29χρονος από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, ο οποίος πλέον βρίσκεται υπό κράτηση.

Ο Kyle Andrew Bessemer ομολόγησε ομολόγησε την πράξη του ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε επισκεφθεί αρκετά σούπερ μάρκετ στην περιοχή Αν Άρμπορ και είχε ψεκάσει τα τρόφιμα με ένα δηλητηριώδες μίγμα που περιείχε ποντικοφάρμακο.

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον νεαρό μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του καθώς πελάτες των σούπερ μάρκετ τον αναγνώρισαν.

O 29χρονος προφυλακίστηκε την Πέμπτη, καθώς δεν είχε να πληρώσει τα 250.000 δολάρια που ορίστηκαν ως εγγύηση και αν καταδικαστεί κινδυνεύει με 70 χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ο Bessemer έχει ιστορικό ψυχασθένειας και πίστευε ότι θέλουν να δηλητηριάσουν και τον ίδιο. Οι αρχές πάντως δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το κίνητρο πίσω από τις πράξεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ δηλητήριο σούπερ μάρκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ