Προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου -Μένει η επίσημη ανακοίνωση - iefimerida.gr

Προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου -Μένει η επίσημη ανακοίνωση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προς αναβολή οδεύει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η προθεσμία που είχε θέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στην ΕΠΟ για την αλλαγή των δύο βοηθών του τελικού εξέπνευσε δίχως η ομοσπονδία να προχωρήσει σε κάποια κίνηση.

Καμία αλλαγή όσον αφορά τους βοηθούς τους Τάσου Σιδηρόπουλου δεν αποφάσισε η ΕΠΟ μετά το τελεσίγραφο του Σταύρου Κοντονή για τη διεξαγωγή του τελικού υπό τους όρους της προ ενός μήνα συμφωνίας τους.

Το έκτακτο ΔΣ της ΕΠΟ δεν πήρε κάποια απόφαση, η οποία θα δημιουργούσε και αντιστροφή κλίματος και πλέον όλα εξαρτώνται από τον Κοντονή, από τον οποίο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο τελικός πολύ δύσκολα θα διεξαχθεί και μάλλον θα οδηγηθεί στην αναβολή.

Αλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και αρνητική εισήγηση της αστυνομίας για τη διεξαγωγή του, λόγω των κινητοποιήσεων στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τελικός Κύπελλο Σταύρος Κοντονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ