Ολυμπιακός κατά ΑΕΚ και Κοντονή - «Καυστική» απάντηση της Ενωσης - iefimerida.gr

Ολυμπιακός κατά ΑΕΚ και Κοντονή - «Καυστική» απάντηση της Ενωσης

EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ημέρες πριν τον προγραμματισμένο τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, και όλα είναι στον... αέρα.

Και η διεξαγωγή του και η ημέρα του! Ο OTE θέλει λόγω της απεργίας να γίνει Κυριακή για να το μεταδώσει, ενώ ο Κοντονής ζήτησε να αλλάξουν οι διαιτητές για να επιτρέψει την διεξαγωγή του. Η ΕΠΟ μοιάζει ανένδοτη στο αίτημα του Υφυπουργού Αθλητισμού και πάμε... ολοταχώς σε ματαίωση του μεγάλου αγώνα.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του Κοντονή και της ΑΕΚ πήρε θέση. «Ο Υπουργός Αθλητισμού, σε ευνομούμενη Πολιτεία, δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κρυπτόμενο και «αόρατο» ιδιοκτήτη της και να ακολουθεί τις διαρροές και τις επίσημες ανακοινώσεις της. Ο κύριος Κοντονής, με τις ωμές παρεμβάσεις του, ευτελίζει τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, επηρεάζει ευθέως τους διαιτητές και τους αθλητικούς παράγοντες και κάνει τη χώρα μας περίγελο διεθνώς, αλλά και στα μάτια του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη. Αν θέλετε να μη γίνει ο τελικός κύριε Κοντονή, να έχετε το θάρρος να τον ματαιώσετε και να πάρετε την ευθύνη. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο κόσμος του έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους».

Το σχόλιο της ΑΕΚ που ακολούθησε της ανακοίνωσης του ΟΣΦΠ ήταν «καυστικό» αναφέροντας «Κανείς από τη διοίκηση της ΑΕΚ δεν είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα».

Ο Ολυμπιακός, μετά την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και το σχόλιο της ΑΕΚ πήρε επίσημη θέση και στα όσα ανέφεραν από την Ενωση τονίζοντας χαρακτηριστικά «Κανείς δεν ήταν τρόφιμος των φυλακών. Κανείς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν υπήρξε τρόφιμος των φυλακών. Κανείς απ' τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει πληρώσει πρόστιμα εκατομμυρίων για λαθρεμπόριο, ούτε έχει ανοιχτές υποθέσεις χρεών προς το Δημόσιο. Κανείς στον Ολυμπιακό δεν είναι σαν τον ''αόρατο'' που ενώ δεν μπορεί να βάλει την υπογραφή του για ν' αγοράσει ένα παγωτό, αγόρασε με την παρέα του για ένα κομμάτι ψωμί τον ΟΠΑΠ ζημιώνοντας το ελληνικό Δημόσιο. Τέλος κανείς στον Ολυμπιακό δεν έχει κάνει καθημερινή του ασχολία τις απειλές και τους τραμπουκισμούς».

Τέλος, η ΑΕΚ απάντησε ξανά στον ΟΣΦΠ με το παρακάτω σχόλιο «Στη φυλακή βρίσκεται το πρώην στέλεχος και στενός συνεργάτης του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης με πρόταση για ισόβια από την εισαγγελέα. Και βεβαίως αυτό που όλοι περιμένουμε είναι και την απόφαση της δικαιοσύνης για την ποδοσφαιρική εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση δεν θα αργήσει, όσο κι αν προσπαθούν παράξενα κυκλώματα να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι δεν τα γνωρίζουμε. Τα πάντα γνωρίζουμε και θα επανέλθουμε λίαν συντόμως με νέα στοιχεία»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αεκ Κοντονής τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ