Ωρα Europa League: Ανατροπές ψάχνουν Λίβερπουλ και Σαχτάρ - iefimerida.gr

Ωρα Europa League: Ανατροπές ψάχνουν Λίβερπουλ και Σαχτάρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον τελικό του Champions League βρίσκονται Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης με την σκυτάλη σήμερα να περνάει στο Europa League όπου δύο άλλες ισπανικές ομάδες, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ έχουν αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Οι τελευταίες παραστάσεις πριν τον τελικό που θα φιλοξενηθεί στην Ελβετία, παίζονται απόψε σε Αγγλία και Ισπανία. Στο «Ανφιλντ» η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στον επαναληπτικό τους εις βάρος της 1-0 από το «Μαδριγάλ» ενώ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη έχει το προβάδισμα μετά το 2-2 με την Σαχτάρ στην Ουκρανία.

Στο Λίβερπουλ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετά την ανατροπή επί της Ντόρτμουντ στα προημιτελικά, ψάχνει μια ακόμη κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Αυτή τη φορά το έργο της είναι εξαρχής δύσκολο αφού ηττήθηκε 1-0 στο «Μαδριγάλ».

Γνωστές οι απουσίες για τη Λίβερπουλ, με τους Σακό, Οριγκί, Χέντερσον, Ινγκς και Γκόμεζ να είναι εκτός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσαν.

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν στο «Άνφιλντ» οι Ισπανοί.

Πιθανές συνθέσεις
Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Τουρέ, Μορένο, Άλεν, Τσαν, Μίλνερ, Λαλάνα, Κουτίνιο, Στάριτζ
Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Μάριο Γκασπάρ, Μουσάτσιο, Βίκτορ Ρουίθ, Κόστα, Ντος Σάντος, Μπρούνο Σοριάνο, Τριγκέρος, Ντένις Σουάρες, Σολδάδο, Μπακαμπού

Στην Ανδαλουσία, η Σεβίλλη θέλει να πάρει μια ακόμη πρόκριση σε τελικό Europa League και να διεκδικήσει το 3ο συνεχόμενο τρόπαιο στο θεσμό. Το 2-2 στην Ουκρανία, της έχει δώσει προβάδισμα όμως οι Ουκρανοί παραμένουν μια επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας.

Ο Κρον Ντέλι αποτελεί τη μοναδική απουσία των Ισπανών ενώ ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κάποια σημαντική απουσία.

Πιθανές συνθέσεις
Σεβίλλη: Νταβίντ Σόρια, Κόκε, Ραμί, Καρίσο, Εσκουντέρο, Ενζονζί, Κριχόβιακ, Βιτόλο, Μπανέγα, Κονοπλιάνκα, Γκαμεϊρό
Σαχτάρ: Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Μαλίσεφ, Στεπανένκο, Μάρλος, Τάισον, Κοβαλένκο, Φερέιρα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League ημιτελικοί επαναληπτικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ