Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Κινέτα -Η τρελή πορεία του φορτηγού - iefimerida.gr

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Κινέτα -Η τρελή πορεία του φορτηγού

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αιτία του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες στην Κινέτα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι εξετάζουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το γεγονός ότι η νταλίκα έσπασε το διαχωριστικό και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο διερχόμενο ασημί Audi, δείχνει ότι πιθανώς να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί από τον ταχογράφο που υποχρεούται να φέρει το βαρύ όχημα.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν την κατάθεση από τον οδηγό του μοιραίου οχήματος, αυτό όμως αναμένεται να γίνει σε μερικές μέρες καθώς νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Από την άλλη, οι οδηγοί των άλλων δύο φορτηγών που προσέκρουσαν πάνω στην νταλίκα που δίπλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ το έργο των Αρχών φαίνεται ότι δεν έχουν βοηθήσει και οι πληροφορίες και των υπόλοιπων διερχόμενων οδηγών.

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Κινέτα -Η τρελή πορεία του φορτηγού | iefimerida.gr 0
Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Κινέτα -Η τρελή πορεία του φορτηγού | iefimerida.gr 1

Τι ακριβώς συνέβη

Όλα συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, στο 56ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών -Κορίνθου, όταν μία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δίπλωσε με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω της 2 φορτηγά με εμφιαλωμένα κρασιά που ακολουθούσαν. Η νταλίκα πέρασε το διαχωριστικό στηθαίο περνώντας στο αντίθετο ρεύμα και πέφτοντας πάνω σε ένα ασημί Audi στο οποίο επέβαιναν δύο ηλικιωμένοι. Το αυτοκίνητο έφερε δύο,τρεις στροφές στον αέρα και σκάει στο έδαφος με αποτέλεσμα το ζευγάρι τραγικό θάνατο.

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Κινέτα -Η τρελή πορεία του φορτηγού | iefimerida.gr 2

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που μέχρι και τα μεσάνυχτα και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Κινέττας παρέμεναν κλειστά και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με εκτροπή από την παλιά εθνική οδό.

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Κινέτα -Η τρελή πορεία του φορτηγού | iefimerida.gr 3
Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στην Κινέτα -Η τρελή πορεία του φορτηγού | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο Κινέτα αιτία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ