Ο Τομ Χανκς τραγουδά το «Χριστός Ανέστη» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τομ Χανκς τραγουδά το «Χριστός Ανέστη» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λέγοντας «Χριστός Ανέστη» ξεκίνησε το τραγούδι του ο χολιγουντιανός ηθοποιός Τομ Χανκς το μεσημέρι της Κυριακής σε γιορτή για το Πάσχα.

Οπως φαίνεται από το βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος βρέθηκε στο Λος Αντζελες το Πάσχα, ο οσκαρικός ηθοποιός αρχίζει το τραγούδι του λέγοντας «Χριστός Ανέστη».

Ο Τομ Χανκς τραγουδά το «Χριστός Ανέστη» [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: theo__harris/Instagram

Ο Τομς Χανκς είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, έχει βαπτιστεί χριστιανός ορθόδοξος και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις της Εκκλησίας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ετσι, την Παρασκευή σήκωσε, μαζί με άλλους πιστούς, στους ώμους του τον Επιτάφιο στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο Λος Αντζελες, ενώ το βράδυ της Ανάστασης γιόρτασε μαζί με την επίσης ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Νία Βαρντάλος.

Οι χολιγουντιανοί σταρ φωτογραφήθηκαν με τις λαμπάδες τους στα χέρια, ανέβασαν τη φωτογραφία στο Twitter και τη συνόδευσαν με το παρακάτω σχόλιο: «Alithos! Jim = EasterBunnyBomber.RT @RitaWilson: @tomhanks @NiaVardalos @TherealMelinaK Christos Anesti!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ