Τη Δευτέρα τα αποκαλυπτήρια - Ο Αλαφούζος παρουσιάζει το «νέο» γήπεδο του ΠΑΟ - iefimerida.gr

Τη Δευτέρα τα αποκαλυπτήρια - Ο Αλαφούζος παρουσιάζει το «νέο» γήπεδο του ΠΑΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Δευτέρα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένο «Απόστολος Νικολαϊδης», με το γήπεδο του Παναθηναϊκού να αλλάζει ριζικά εμφάνιση.

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Γιάννης Αλαφούζος την ερχόμενη Δευτέρα στην οποία θα αποκαλύψει τη νέα εικόνα του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους έλαβε την απόφαση να ανακαινίσει το «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ θα μιλήσει για το χρονοδιάγραμμα της ανακατασκευής αλλά και στη χρηματοδότηση του έργου.

Τα περισσότερα χρήματα αναμένεται να μπουν από τον ίδιο, όμως η ΠΑΕ θα κάνει καμπάνια για τη συμμετοχή του κόσμου όπου η βοήθειά του θα μετατρέπεται σε προνόμια για το ανακαινισμένο γήπεδο της ομάδας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα έργα υπολογίζεται να γίνονται σε τρεις φάσεις και θα ξεκινήσουν μετά το τέλος των πλέι οφ της Super League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ