Ρανιέρι: Λίγο πριν γίνει πρωταθλητής στην Αγγλία πήγε για φαγητό με τη μαμά του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ρανιέρι: Λίγο πριν γίνει πρωταθλητής στην Αγγλία πήγε για φαγητό με τη μαμά του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Βρετανία με ένα ιδιωτικό αεροσκάφος των 43 εκάτ. λιρών επέστρεψε μετά τα χαρμόσυνα νέα της Δευτέρας, ο προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο 64χρονος Ιταλός τεχνικός της Λέστερ επισκέφθηκε τη Ρώμη την Δευτέρα προκειμένου να φάει μαζί με την 96χρονη μητέρα του Ρενάτα, η οποία γιόρταζε τα γενέθλιά της!

Και μόλις το οικογενειακό γεύμα ολοκληρώθηκε και έμαθε τα καλά νέα για την γκέλα της Τότεναμ στο Λονδίνο, ο Ρανιέρι πήρε το αξίας 43 εκατ. λιρών Gulfstream G650 το οποίο ανήκει στον Ταϊλανδό ιδιοκτήτη της Λέστερ, Κουν Βιχάι Σριβαντχαναπραμπχα και γύρισε στην Αγγλία ως Πρωταθλητής της Premier League.

Tη φωτογραφία πόσταρε στο Ιnstagram η Εκτελεστική Διευθύντρια της ομάδας, Supornthip Choungrangsee η οποία ταξίδεψε μαζί του! «Είμαστε πρωταθλητές στην Αγγλία. Aς το γιορτάσουμε», έγραψε στη λεζάντα....

Ρανιέρι: Λίγο πριν γίνει πρωταθλητής στην Αγγλία πήγε για φαγητό με τη μαμά του [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Σε σύντομες δηλώσεις που έκανε από το αυτοκίνητό του σήμερα, επιβεβαίωσε την επίσκεψή του στη μητέρα του: «Αισθάνομαι υπέροχα, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι και παρακολούθησα το Τσέλσι-Τότεναμ. Πήγα για γεύμα στη μητέρα μου και μετά επέστρεψα σπίτι μου με το αεροπλάνο μας προκειμένου να δω το ματς. Και όχι, ακόμη δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες. Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος τώρα, γιατί, αν κέρδιζα αυτόν τον τίτλο στην αρχή της καριέρας μου, τώρα θα το είχα ξεχάσει. Τώρα είμαι ήδη γέρος και αισθάνομαι υπέροχα...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κλαούντιο Ρανιέρι Λέστερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ