Με χειροπέδες στον εισαγγελέα οι γονείς της μικρής Μαρίας -Τους άσκησε ποινική δίωξη [εικόνες] - iefimerida.gr

Με χειροπέδες στον εισαγγελέα οι γονείς της μικρής Μαρίας -Τους άσκησε ποινική δίωξη [εικόνες]

 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγγελέα, φορώντας χειροπέδες, οδηγήθηκαν οι γονείς της μικρής Μαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας άσκησε στους γονείς της μικρής ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κινδύνου κατά συναυτουργία.Οι γονείς παραπέμπονται να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ενώ θα παραμείνουν και σήμερα κρατούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς υποστήριξαν ενώπιον του εισαγγελέα οτι το άφησαν για πολύ λίγο διάστημα μόνο του και κάποιος το άρπαξε.Μετά από αυτή την εξέλιξη, όπως έγινε γνωστό, η μικρούλα, που επί 24 ώρες αγνοούνταν, θα παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο Παίδων.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη τής ηλικίας 3,5 ετών μικρής είχαν χαθεί στις 14.40 το μεσημέρι της Κυριακής από την περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της στη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της για να γιορτάσουν το Πάσχα. Το κοριτσάκι εντοπίστηκε τελικά από περαστικό στην Αφαία Χαϊδαρίου, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Παίδων.

Με χειροπέδες στον εισαγγελέα οι γονείς της μικρής Μαρίας -Τους άσκησε ποινική δίωξη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Με χειροπέδες στον εισαγγελέα οι γονείς της μικρής Μαρίας -Τους άσκησε ποινική δίωξη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία γονείς Εισαγγελέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ