Ο πιο κιτς πρίγκιπας: Με γκλίτσα και σαγιονάρες στα χλιδάτα κλαμπ της Νέας Υόρκης - iefimerida.gr

Ο πιο κιτς πρίγκιπας: Με γκλίτσα και σαγιονάρες στα χλιδάτα κλαμπ της Νέας Υόρκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι σεΐχης, φυσικά ζάπλουτος και εκκεντρικός. Αν τον έβλεπες στο δρόμο θα τον περνούσες για ζητιάνο ή έστω κιτς. Κι όμως, πρόκειται για τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Αμπντούλ Αζίζ Μπιν Φαχντ.

Ο 43χρονος σεΐχης, του οποίου η περιουσία ξεπερνά τα 10 δισ.δολάρια, επέλεξε το πιο άθλιο ντύσιμο που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, ιδίως για έναν βλαστό βασιλικής οικογένειας, για να κάνει... κλάμπινγκ στη Νέα Υόρκη.

Ο γιος του βασιλιά Φαχντ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ, έχει την εικόνα του πλέι μπόι και είναι γνωστός για το εξεζητημένο λάιφστάιλ του. Αλλά την περασμένη Δευτέρα, ξεπέρασε τα όρια.

Εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με ντύσιμο που παρέπεμπε σε «κράχτη» χασαποταβέρνας στη Βάρη. Κρατούσε... γκλίτσα, σαγιονάρες, φαρδύ παντελόνι ελεκτρίκ και πουκάμισο επίσης φαρδύ με μεγάλα τετράγωνα σχέδια και ένα κακόγουστο μαύρο δερμάτινο μπουφάν.

Το ποιος ήταν πρέπει να το μάντεψαν όσοι είδαν να φτάνει στην 10η Λεωφόρο στην ελίτ του Μανχάταν, με σωματοφύλακες και 15 Mercedes-Benz οι περισσότερες από τις οποίες δεν είχαν άλλον μέσα παρά τον οδηγό τους.

Και φυσικά, οι φωτογράφοι έκαναν «πάρτι» με την ανεκδιήγηση εμφάνιση του πρίγκιπα.

Ο πιο κιτς πρίγκιπας: Με γκλίτσα και σαγιονάρες στα χλιδάτα κλαμπ της Νέας Υόρκης | iefimerida.gr 0
Ο πιο κιτς πρίγκιπας: Με γκλίτσα και σαγιονάρες στα χλιδάτα κλαμπ της Νέας Υόρκης | iefimerida.gr 1
Ο πιο κιτς πρίγκιπας: Με γκλίτσα και σαγιονάρες στα χλιδάτα κλαμπ της Νέας Υόρκης | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ