Ποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον Παπακωνσταντίνου να «δώσει» τον Βενιζέλο - iefimerida.gr

Ποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον Παπακωνσταντίνου να «δώσει» τον Βενιζέλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέγγισαν τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου για να «καρφώσει» τον Ευ. Βενιζέλο, «φωτογραφίζει» ο Βηματοδότης.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας, στο βιβλίο του με τίτλο «Game Over» κατά τη διάρκεια της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ είχε δυο συναντήσεις: Μια με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και άλλη μια με «ορισμένα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ». Οπως υποστηρίζει ο Γ. Παπακωνσταντίνου «στη συνάντηση μου ζήτησαν ευθέως να τους δώσω στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Βενιζέλου».

Σε δημοσίευμά του το Βήμα, στη στήλη του Βηματοδότη περιγράφει τα πρόσωπα αυτά:

«Θυμάστε που ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε στο βιβλίο του "Game Over" ότι τον προσέγγισαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ζήτησαν να "δώσει" τον Ευ. Βενιζέλο; Ρώτησα, έψαξα και έμαθα και μπορώ να σας μεταφέρω με ασφάλεια ότι τα πρόσωπα που προσέγγισαν τον κ. Παπακωνσταντίνου την επίμαχη περίοδο ήταν δύο σημερινοί διακεκριμένοι υπουργοί. Ο ένας κινείται στη ζώνη του Μεγάρου Μαξίμου και ο άλλος εκινείτο παλαιότερα στα ενδότερα του Αλ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ