Σόιμπλε: «Χωρίς γραπτές εγγυήσεις δεν έχει 6η δόση» - iefimerida.gr

Σόιμπλε: «Χωρίς γραπτές εγγυήσεις δεν έχει 6η δόση»

Σόιμπλε: «Χωρίς γραπτές εγγυήσεις δεν έχει 6η δόση»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο δεν υπάρχουν γραπτές εγγυήσεις των κομμάτων, δεν θα υπάρξει εκταμίευση της έκτης δόσης προς την ελληνική πλευρά, δήλωσε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.Ο γερμανός αξιωματούχος στις ίδιες δηλώσεις του αναφέρθηκε στις ανάλογες δεσμεύσεις που ανέλαβαν η Ιρλανδία και η Πορτογαλία, σημειώνοντας ότι ένα τέτοιο αίτημα δεν είναι κάτι αναξιοπρεπές, κάνοντας μια έμμεση αναφορά στην άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να παράσχει γραπτές εγγυήσεις και τους ισχυρισμούς του ότι κάτι τέτοιο είναι προσβλητικό καθώς αρκεί ο λόγος του.

Την άρνηση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας να προσφέρει γραπτές εγγυήσεις στους δανειστές της Ελλάδας μετέδωσε σήμερα και το Reuters το οποίο στο σχετικό του δημοσίευμα κλείνει με εκτιμήσεις συναργατών του στην Ελλάδα πως στο άμεσο μέλλον θα υποχωρήσουν και οι δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ