Ο Γιαννόπουλος προσφεύγει στη δικαιοσύνη για την εκδίωξή του από το ΚΕΕΛΠΝΟ - iefimerida.gr

Ο Γιαννόπουλος προσφεύγει στη δικαιοσύνη για την εκδίωξή του από το ΚΕΕΛΠΝΟ

ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα, τόνισε σήμερα ο Θανάσης Γιαννόπουλος, ο οποίος παύθηκε χθες από πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο κ. Γιαννόπουλος στράφηκε κατά του αναπληρωτή υπουργού τονίζοντας «Νόμιζε ότι θα μας τρομοκρατήσει ο κ. Πολάκης για να υπογράψουμε τη δική του λίστα με τις προσλήψεις, που παρανόμως έφτιαξε, αλλά δεν τα κατάφερε».
«Ο υπουργός, δεν είναι στο «ακαταδίωκτο», αν χάσει τη λεοντή του υπουργού ή του βουλευτή, που θα τη χάσει, θα πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν, οι κοινοί θνητοί» πρόσθεσε.

Παράλληλα σε δηλώσεις του χθες βράδυ στο ΣΚΑΪ ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε πως δεν παραιτείται, καθώς δεν θα θέσει την προσωπική, πολιτική και πανεπιστημιακή πορεία του «υπό τα καπρίτσια του κυρίου Πολάκη».
«Μετά την τελευταία τροπή στα γεγονότα ενημερώνω ότι δεν θα παραιτηθώ. Δεν θέτω την προσωπική, πολιτική και πανεπιστημιακή μου πορεία υπό τα καπρίτσια του αναπληρωτή υπουργού υγείας κυρίου Πολάκη. Δυστυχώς αυτές είναι πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές» τόνισε.
Όπως υποστήριξε, η ενέργεια του αναπληρωτή υπ. Υγείας «έχει ως στόχο να ποδηγετήσει τα μέλη του δ.σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ σε μια παράνομη ενέργεια κάτι που θα κριθεί όχι από εμένα αλλά από τα αρμοδία όργανα της δικαιοσύνης καθώς υπάρχει ήδη μηνυτήρια αναφορά από βουλευτές της αντιπολίτευσης».
Επεσήμανε δε ότι ο σε ό,τι τον αφορά, «δεν πρόκειται ποτέ να συμπράξω σε παρανομίες τις οποίες ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός υγείας έχει εμμέσως παραδεχθεί κάνοντας λόγο για «πολιτικές αποφάσεις» στους διορισμούς γιατρών στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Η θέση που έχω είναι επιστημονική, άμισθη και η παραμονή μου σε αυτήν έχει στοιχεία ηθικής και νομικής τάξης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ