Η λέξη «Ιησούς Χριστός» απαγορεύτηκε στα sms στο Πακιστάν - iefimerida.gr

Η λέξη «Ιησούς Χριστός» απαγορεύτηκε στα sms στο Πακιστάν

Η λέξη «Ιησούς Χριστός» απαγορεύτηκε στα sms στο Πακιστάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια περίεργη και μάλλον παράλογη απόφαση πήρε η Αρχή Τηλεπικοινωνιών του Πακιστάν η οποία δημιούργησε μια λίστα με 1109 λέξεις στα αγγλικά τις οποίες απαγορεύονται να χρησιμοποιούν οι χρήστες κινητών τηλεφώνων της χώρας όταν γράφουν sms.Μάλιστα οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμα. H λίστα με τις... απαγορευμένες λέξεις και φράσεις κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και προκάλεσε παροξυσμό στο twitter όπου στο #PTA (Pakistan Τelecommunications Αuthority) άρχισαν να αναρτώνται εκατοντάδες twits με χιουμοριστικό, χλευαστικό ακόμα και υβριστικό περιεχόμενο.
Την είδηση δημοσιεύει και η Huffington Post που αναφέρει ότι ανάμεσα στις απαγορευμένες αγγλικές λέξεις και φράσεις είναι και οι εξής: Ιησούς Χρηστός, περίοδος, ομοφυλόφιλος, Τζακ ο Αντεροβγάλτης, λοτιόν, τρύπα, πορδή, finger food κ.ά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ