Αδωνις: Συνεχίστε κύριε Πολάκη, η φυλακή πλησιάζει - iefimerida.gr

Αδωνις: Συνεχίστε κύριε Πολάκη, η φυλακή πλησιάζει

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για παράνομη παύση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ έκανε λόγο ο Αδωνις Γεωργιάδης και προειδοποίησε το Παύλο Πολάκη ότι «η φυλακή πλησιάζει».

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ το βράδυ της Μ. Πέμπτης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε ως «ανάξιο» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Η φυλακή πλησιάζει».

Νωρίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο κ. Γεωργιάδης καταλόγισε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ότι παραβίασε τη νομιμότητα, ακυρώνοντας τελικά τον διαγωνισμό για την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών στις ΜΕΘ. «Κύριε Πολάκη συνεχίστε έτσι και η φυλακή είναι κοντά», συμπλήρωσε.

Εξάλλου, σε σχόλιό του στο twitter και με αφορμή την αντικατάσταση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, με απόφαση του υπουργείου Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «παράνομη, άνευ προϋποθέσεων» την παύση του κ. Γιαννόπουλου και διερωτήθηκε ποια είναι η άποψη του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ