Καλεσμένη σε γάμο -Τι φοράνε και τι όχι [εικόνες] - iefimerida.gr

Καλεσμένη σε γάμο -Τι φοράνε και τι όχι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καλός και ζεστός καιρός του καλοκαιριού κάνει τους περισσότερους να επιλέξουν τη συγκεκριμένη εποχή για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να λαμβάνετε περισσότερες προσκλήσεις και ενώ τις κοιτάτε σκέφτεστε τι θα φορέσετε.

Η αλήθεια είναι πως το outfit του γάμου είναι μια δύσκολη υπόθεση, μιας και πρέπει να είναι κάτι εντυπωσιακό αλλά και προσεγμένο.

Για να είστε σίγουρες πως θα εμφανιστείτε όπως πρέπει στην τελετή σας έχουμε τα Dos και τα Dont's.

Dont's

Ποτέ μα ΠΟΤΕ λευκό

Ο βασικότερος κανόνας είναι αυτός! Η μόνη που φοράει λευκό σε έναν γάμο είναι η νύφη, η οποία είναι και η πρωταγωνίστρια της ημέρας. Αν δεν θέλετε να σας κοιτάνε όλοι με μισό μάτι, επιλέξτε ένα από τα 246 υπόλοιπα χρώματα που υπάρχουν.

Σαν την μαύρη κατάρα

Μπορεί να λατρεύετε το μαύρο χρώμα, ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι και η πρώτη σας επιλογή και στους γάμους. Καλώς ή κακώς έχει συνδυαστεί με το πένθος, οπότε θα ήταν καλύτερο να το αποφύγετε.

Καλεσμένη σε γάμο -Τι φοράνε και τι όχι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Lanvin/Vogue

Μακριά από οτιδήποτε σέξι, κολλητό και προκλητικό

Να σας υπενθυμίσουμε πως πάτε σε γάμο. Δεν είναι κακό να αφήσετε ακάλυπτο κάποιο μέρος του σώματός σας, ωστόσο, δεν χρειάζονται υπερβολές. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να μην προκαλέσετε για τον λάθος λόγο.

Τζιν

Δεν χρειάζονται και πολλές εξηγήσεις γιατί είναι απαγορευτικό!

Τα τακούνια δεν είναι απαραίτητα

Σε περίπτωση που δεν νιώθετε άνετα επάνω στα ψηλοτάκουνά σας, μην τα φορέσετε. Η αποφυγή είναι επιβεβλημένη, όταν ο γάμος είναι σε νησί, όπου τα σοκάκια είναι βήμα και στραμπούληγμα. Προτιμήστε πλατφόρμες ή λαμπερά σανδάλια.

Καλεσμένη σε γάμο -Τι φοράνε και τι όχι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Dos

Deux pieces ή αλλιώς ασορτί

Το deux pieces έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα και δεν έχει καμία σχέση με το ταγεράκι της γιαγιάς σας. Crop top με φούστα ή παντελόνι στο ίδιο pattern, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Καλεσμένη σε γάμο -Τι φοράνε και τι όχι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Κάτι ρομαντικό

Ο γάμος από μόνος του είναι ένα ρομαντικό γεγονός, οπότε γιατί να μην προσθέσετε λίγο ακόμα με την εμφάνισή σας; Σκεφτείτε floral, δαντέλα και αέρινα φορέματα.

Navy chic

Αν θέλετε να βάλετε κάτι σκούρο, μια σούπερ σικάτη επιλογή είναι το navy blue. Φορέστε το σε παντελόνι ή ολόσωμη φόρμα και συνδυάστε το με παπούτσια σε κίτρινη ή κόκκινη απόχρωση.

Red alert

Ενα κόκκινο φόρεμα θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του, χωρίς να υπερβάλλει. Μπορεί το χρώμα να είναι πολύ έντονο, ωστόσο, αποτελεί μια κλασική ιδέα. Το μόνο που έχετε να προσέξετε είναι τα αξεσουάρ.

Καλεσμένη σε γάμο -Τι φοράνε και τι όχι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλεσμένη γάμος τι φοράνε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ