Ο Πολάκης απειλεί: Αν δεν παραιτηθεί η διοίκηση του ΚΕΕΛΝΠΟ θα τους παύσω - iefimerida.gr

Ο Πολάκης απειλεί: Αν δεν παραιτηθεί η διοίκηση του ΚΕΕΛΝΠΟ θα τους παύσω

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ρόλο... αγά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, τώρα απειλεί να παύσει το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο αρνείται να παραιτηθεί.

Μετά την άρνηση πρόεδρου του φορέα Θανάση Γιαννόπουλο πως δεν παραιτούνται διότι αυτή η θέση είναι τιμητική, ο υπουργός Υγείας απαντώντας σε σχόλιο στο Facebook γνωστοποιεί τις προθέσεις του σχετικά με το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Αν δεν παραιτηθούν θα παυθούν και θα αντικατασταθούν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Πολάκης απειλεί: Αν δεν παραιτηθεί η διοίκηση του ΚΕΕΛΝΠΟ θα τους παύσω | iefimerida.gr 0

Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: Αναιδής ο Πολάκης

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη απάντησε χαρακτηρίζοντας «αναιδή» τον Π. Πολάκη. «Εμείς έχουμε μια συγκεκριμένη θητεία και νομίζω ότι είναι ηθικό το θέμα, διότι πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι οι θέσεις αυτές είναι τιμητικές. Η θέση του προέδρου είναι καθαρά τιμητική, δεν είναι θέση που έχει κάποια αντιμισθία, άρα δεν παραμένει κανείς στη θέση του για κάποιο μισθό αλλά για θέματα ηθικής τάξεως» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στο "Ε".

«Δεν μπορεί κανείς να μειώσει την προσωπικότητά μου, την ιστορία μου - την πολιτική και την επιστημονική - κατ' αυτόν τον αναιδή τρόπο, γιατί δεν συμφωνήσαμε με αυτά που ήθελε ο κ. Πολάκης, δηλαδή να παρανομήσουμε και εμείς ως ΔΣ σε ένα διαγωνισμό που εξευτελίστηκε από τον ίδιο τον υπουργό» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε:

«Εγώ είπα δεν παραιτούμαστε. Είναι καθαρά ηθικό θέμα και δεν μπορούμε να δεχθούμε τη μείωση την οποία θα υφιστάμεθα με μια παραίτηση την οποία θα υποβάλαμε . Άρα είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία του υπουργού να κάνει τις παρεμβάσεις που χρειάζεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Πολάκης ΚΕΕΛΠΝΟ ΔΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ