Η Χίλαρι νοίκιασε το αεροπλάνο των οργίων του βασιλιά του Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Χίλαρι νοίκιασε το αεροπλάνο των οργίων του βασιλιά του Instagram [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει με την κίνηση της Χίλαρι Κλίντον να νοικιάσει για την προεκλογική της εκστρατεία το αεροπλάνο των οργίων που ανήκει στον βασιλιά του Instagram Νταν Μπιλζέριαν.

Το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τους δημοσιογράφους και τους συνεργάτες της υποψήφιας προέδρου ανήκει στην Goat Airways LLC, εταιρεία του Μπιλζέριαν. Ο σειριακός αριθμός στο αεροπλάνο είναι N701DB, με τους δύο τελευταίους χαρακτήρες να είναι απλά τα αρχικά του ονόματος του μεγαλύτερου play boy των ΗΠΑ.

Η Χίλαρι νοίκιασε το αεροπλάνο των οργίων του βασιλιά του Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Νταν Μπιλζέριαν για τους φανατικούς του Ιnstagram είναι ένα γνωστό πρόσωπο. Πρόκειται για έναν play boy με 16,8 εκατ. followers στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τους οποίους μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες από τα πάρτι οργίων που κάνει σε γη, θάλασσα και αέρα!

Η Χίλαρι νοίκιασε το αεροπλάνο των οργίων του βασιλιά του Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Χίλαρι νοίκιασε το αεροπλάνο των οργίων του βασιλιά του Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο «βασιλιάς του Instagram», όπως τον αποκαλούν, ποστάρει ακατάπαυστα φωτογραφίες από τα οργιώδη πάρτι του στα οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος και οι γυμνές φίλες του, μοντέλα και πορνοστάρ. Πάρτι στα σπίτια του, στα σκάφη του αλλά και στο αεροπλάνο που μόλις νοίκιασε η Χίλαρι Κλίντον.

Ξένα μέσα ενημέρωσης αναρωτιούνται τώρα για το αν πρόκειται για μια κίνηση, από την πλευρά της υποψηφίας προέδρου, με συγκεκριμένο σκοπό, ή απλά για μια... γκάφα. Ολα αυτά τη στιγμή που ο Νταν Μπιλζέριαν δεν φαίνεται να ανήκει στους υποστηρικτές της, αφού πρόσφατα πόσταρε μια φωτογραφία με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο και αποθέωνε στη λεζάντα. Οπως και να έχει η κίνησή της αυτή αναμένεται να έχει αντίκτυπο στους ψηφοφόρους της.

Η Χίλαρι νοίκιασε το αεροπλάνο των οργίων του βασιλιά του Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Μπιλζέριαν είναι κάτι σαν την αρσενική... Κιμ Καρντάσιαν, αφού ποστάρει συνεχώς τους κοιλιακούς του και τα κορίτσια του, ενώ παραμένει θολό το πώς έχει εξασφαλίσει τέτοια πλούτη. Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δεινό παίκτη του πόκερ, ενώ άλλοι ότι έχει βάλει χέρι στα εκατομμύρια που υπεξαίρεσε ο πατέρας του από το αμερικανικό κράτος. Ο ίδιος, πάντως, επιμένει στην πρώτη εκδοχή, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι στο παρελθόν κατάφερε να κερδίσει παίζοντας πόκερ 50 εκατομμύρια δολάρια σε ένα μόλις έτος.

Η Χίλαρι νοίκιασε το αεροπλάνο των οργίων του βασιλιά του Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η Χίλαρι νοίκιασε το αεροπλάνο των οργίων του βασιλιά του Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Η Χίλαρι νοίκιασε το αεροπλάνο των οργίων του βασιλιά του Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Η Χίλαρι νοίκιασε το αεροπλάνο των οργίων του βασιλιά του Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Φωτογραφίες: danbilzerian/Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ